Начало / Образование / Ден на кандидат-студента организират в Медицинския университет в Плевен

Ден на кандидат-студента организират в Медицинския университет в Плевен

Медицински университет ПлевенНа 19 март 2015 г. в Медицинския университет в Плевен ще се проведе традиционният Ден на кандидат-студента. Висшето училище ще отвори врати за учениците от гимназиите в града и региона от последните класове на обучение, техните учители и родители.

Те ще се информират за възможностите за обучение, които предоставя университетът, ще се запознаят с процедурата на кандидатстване, програмите за подготовка, критериите за оценяване. На въпросите на кандидат-студентите ще отговарят представители на ръководството, председателите на изпитните комисии и студенти от различни специалности.

От университета са подготвили и възможност младите хора да проверят нивото на своята подготовка и способността си да отговорят на нестандартни въпроси. Желаещите ще могат да участват във викторина по биология. Учениците, дали верни отговори, ще получат награди.

Денят на кандидат-студента ще се провед от 13.30 часа в зала „Амброаз Паре” на Телекомуникационния ендоскопски център на Медицински университет – Плевен.

Прочетете също:

Разрешение за строеж на нова сграда за училище „Валери Петров” издаде Община Плевен

Издадено е разрешението за строеж на нова сграда за основното училище „Валери Петров”, съобщи Главният ...