Акценти
Начало / Крими / Делото „Зелов“ отложено за 17 февруари, останаха само съдебните прения

Делото „Зелов“ отложено за 17 февруари, останаха само съдебните прения

Temida-делоЗа 17 февруари от 10 часа е отложено делото, срещу бившия заместник-кмет на Плевен Алексей Зелов, като тогава ще бъдат изслушвани само съдебните пренията между страните, съобщават от пресцентъра на Окръжен съд – Плевен. В двете заседания, които се проведоха вчера и днес, бяха разпитани явилите се свидетели, изслушано е заключението на назначената физико-химична експертиза, изслушани са и веществените доказателства, събрани чрез СРС. Подсъдимият е дал обяснения по повдигнатото му обвинение. Съдебното следствие е приключило. Делото се гледа при закрити врати, а сред свидетелите вчера бяха кметът проф. д-р Димитър Стойков и бизнесменът Сашо Радуловски, от когото според обвинението е поискан подкупа.

Делото е образувано по повдигнато обвинение от Софийска градска прокуратура, като бившият заместник-кмет  е обвинен във вземане на подкуп в размер на 4 000 лв. от плевенска фирма, която е имала договор с Община Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...