Акценти
Начало / Крими / Две коли пострадаха при пожар, тролейбус се запали в движение

Две коли пострадаха при пожар, тролейбус се запали в движение

През изминалото денонощие огнеборците са взели участие в ликвидирането на 7 произшествия, съобщават от МВР.

В 1.07 часа тази сутрин е съобщено за пожар на два леки автомобила – “Мерцедес” и “Ауди”, паркирани на улица “Десети декември” в Плевен. До пристигането на огнеборците огънят е причинил значителни щети – унищожени са предно стъкло, двигателен отсек, гуми, стопове, брони, багажно отделение, регистрационни табели. Огнеборци с един специализиран автомобил са потушили пламъците. Днес ще се провеждат огледи за установяване причините за инцидента.

На 19 октомври късо съединение е предизвикало пожар на движещ се тролейбус №124 в Плевен. Инцидентът е станал около 8.30 часа на кръговата връзка до бензиностанция в града. Повреден е част от захранващ кабел. Активно участие за ограничаване на последиците от произшествието са взели шофьорът на тролейбуса и служители от бензиностанцията. Пострадали пътници няма.

На 19 октомври в 23.24 часа е съобщено за пожар в сеновал в Кнежа. Изгорели са три хиляди бали фураж. Причината за възникване на огъня не е установена.

Също на 19 октомври служителите са оказали техническа помощ за водоснабдяване на затвора в Плевен и затворническото общежитие с един специализиран автомобил.

Пожарите без преки материални загуби в сухи треви са в землищата на Плевен и село Обнова.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...