Акценти
Начало / Крими / Два пожара в необитаеми постройки са гасили пожарникари

Два пожара в необитаеми постройки са гасили пожарникари

пожарна колаСигнал за единия пожар е подаден на 15 август 2014 година в 02,30 часа. На тел. 112 е съобщено  за възникнал пожар в необитаема постройка в град Плевен на улица „Текийски орман“. На място екип на РСПБЗН-Плевен установява, че гори покривна конструкция. В следствие на пожара е изгоряла около 40 кв. метра покривна конструкция. Причините за инциденат са неустановени, уточняват от плевенската полиция.

Другият пожар е станал на 16 август в село Бреница. Сигналът е подаден в 16.14 часа. В следствие на пожара са изгорели около 40 кв. м. покривна конструкция на необитаема и без елзахранване постройка.. Щетите и причините са в процес на изясняване. Служители на РСПБЗН – Кнежа са потушили пожара.

За периода от 15 август до 18 август на територията на област Плевен са потушени 11 пожара в сухи треви. Инцидентите са регистирани в землищата на селата Биволаре, Бреница, Долни Луковит, Шияково, Ясен, Садовец, Петърница и Крушовица, градовете Кнежа, Плевен и Гулянци.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...