Акценти
Начало / Крими / Два автомобила са обгорели при взрива тази нощ в дома на бивш общински съветник  в Червен бряг

Два автомобила са обгорели при взрива тази нощ в дома на бивш общински съветник  в Червен бряг

„Ауди С 8“ и „Тойота Ланд Крузер“ са засегнати от пожара, който тази нощ в 00.46 часа е избухнал пред дома на бившия общински съветник от Червен бряг Анатолий Иванов. По информация от полицията в Плевен двата автомобила са били паркирани на улица „Васил Левски“ в Червен бряг. В резултат на пожара Ауди”- то е с изгорял е двигателния отсек и багажно отделение, а на паркираната в непосредствена близост „Тойота“ е изгорял двигателен  отсек и предна дясна гума. Извършени са огледи. Случаят се изяснява. Уведомен е прокурор при Окръжна прокуратура – Плевен. Образувано е досъдебно производство, по което работата продължава, съобщават от МВР Плевен.

По-рано тази сутрин излезе информация, че в дома на бившия общински съветник от Червен бряг Анатолий Иванов е избухнало взривно устройство. Взривът е нанесъл щети по част от къщата и автомобилите  на Иванов.

През декември миналата година Анатолий Иванов и синът му Мирослав бяха обвинени за отвличане и жесток побой на 35-годишния Йордан Чеков от Луковит. Анатолий Иванов е известен и от разследването на Марин Николов за злоупотреби с милиони левове.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...