Акценти
Начало / Крими / Двама пребиха жестоко мъж на улица в Изгрев

Двама пребиха жестоко мъж на улица в Изгрев

 LINEIKA

Двама пребиха жестоко мъж в село Изгрев. На 4 март в полицията е постъпил сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние на улица „Пирин”. Близки на пострадалия са го транспортирали в местната болница, където е установена средна телесна повреда – счупена ръка и фрактура на лицева кост. Незабавно е започнало разследване и полицията е влязла в дирите на извършителите – двама местни, на 30 години и на 32 години.

Изяснило се, че мъжът е нападнат на около 21 часа на 4 март. Всичко започнало след скандал в местната кръчма, където жертвата и един от извършителите били посетители. И двамата изпили неустановено количество алкохол и между тях е възникнало спречкване. Минути по-късно 30-годишният е намерил помагач и е пресрещнал опонента си на улицата. Нанесен му е побой с жестоки удари по лицето и тялото. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомен е прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...