Акценти
Начало / Крими / Двама, обявени за общодържавно издирване, открити в село Градина

Двама, обявени за общодържавно издирване, открити в село Градина

При специализирана полицейска акция, извършена вчера в село Градина, в дома на 73-годишен мъжБЕЛЕЗНИЦИ1 са открити две лица, обявени за общодържавно издирване. Едното от лицата – мъж на 24 години., е обявен за издирване с телеграма от 25 март 2014 год. на Главна дирекция „Национална полиция“ – МВР като свидетел по досъдебно производство. С него е било и 19-годишно момиче, обявен за издирване с телеграма от 26 март 2014 година на Главна дирекция „Национална полиция“ – МВР също  като свидетел по досъдебно производство. И двамата са от София.

Впоследствие от служители на отдел „Досъдебно производство“ – ОД на МВР – Плевен, съобразно разпоредбите на НПК, са извършили претърсване и изземване в къщата и прилежащите към нея помещения, както и обиск на лицата. С разписка установените са конвоирани до водещия разследването разследващ полицай за извършване на процесуално-следствени действия.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...