Акценти
Начало / Крими / Горящи автомобили и пожари в сухи треви са гасили плевенските огнеборци

Горящи автомобили и пожари в сухи треви са гасили плевенските огнеборци

пожар

Горящи автомобили в Плевен и пожари в сухи треви са гасили огнеборците през почивните дни. На 24 август около 23.50 часа в жк „Дружба“ в Плевен при пожар са изгорели двигателното отделение, купето, предното стъкло и фаровете на лек автомобил „Пежо-Партнер“. Пламъците са потушени от екип на РСПБЗН-Плевен. По случая е уведомен дежурен прокурор от РП – Плевен и работата продължава.

На 25 август в 04:15 часа на улица „Дойран“ в Плевен при пожар е обгоряло предно обзорно стъкло и е деформирана лайсна под чистачките на лек автомобил „Фолксваген Шаран“. Екип на РСПБЗН-Плевен е потушил пожара. На място е извършен оглед от криминалисти и пожарникари. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава разследваща полицай.

За периода от 22 до 25 август на територията на Област Плевен са потушени 21 пожара в сухи треви, възникнали в землищата на селата Бреница, Загражден, Ясен, Асеновци, Горско сливово и градовете Кнежа, Плевен, Искър, Левски и Белене.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...