Акценти
Начало / Крими / Горяха оставени за ремонт автомобили

Горяха оставени за ремонт автомобили

Оставен за ремонт в автосервиз в Плевен лек автомобил “Форд” е изгорял напълно, след като е бил възпламенен с неустановена запалителна течност. Сигнал за инцидента е получен на 22 януари в 21.49 часа в Оперативния център на Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението”.

На място незабавно е изпратен екип пожарникари, които открили при огледа следи от запалителна течност. Вследствие на пожара колата е изгоряла. Огънят се е пренесъл върху паркиран наблизо джип „Нисан“, унищожен е двигателният отсег и голяма част от салона. Двата автомобила са били оставени за ремонт в автосервиз. Криминалисти работят за установяване и задържане на извършителя на престъплението. Уведомен е прокурор.

На 23 януари около 1.40 часа в 1 РУП Плевен е получен сигнал за горяща постройка в село Радишево. На място е изпратен екип на Районната служба в Плевен и е установено, че в следствие на пожара е изгоряла спомагателна постройка с разгъната площ 60 кв.м. и още толкова покривна конструкция. Щетите и причината за произшествието са в процес на установяване. Уведомен е дежурен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...