Акценти
Начало / Общество / Възможностите за финансова подкрепа по Програмата за трансгранично сътрудничество ще представят на 9 май

Възможностите за финансова подкрепа по Програмата за трансгранично сътрудничество ще представят на 9 май

images

За четвърта поредна година по случай Деня на Европа – 9 май, Информационното звено по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013 год., което разположено в Плевен,  организира Ден на отворените врати.

Тази година събитието ще бъде подкрепено и от представители на РОТГС Кълъраш, Румъния.

На 9 май, петък, от 10 часа на площад „Свобода“, ще бъде разположен павилион на Информационното звено, като в рамките на събитието ще бъде представена информация за финансовата подкрепа от страна на ЕС за двете държави чрез Програмата за Трансгранично сътрудничество „Румъния- България 2007- 2013“. Ще бъдат разпространени информационни и промоционални материали и проведени срещи със заинтересовани лица, граждани и гости на Плевен, информират организаторите.

В 13.40 ч. представителя на информационното звено по Програмата съвместно с гостите от РОТГС Кълъраш, Румъния ще посетят НУИ „Панайот Пипков“ в Плевен, където ще се срещнат с ученици от 11 клас.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...