Акценти
Начало / Общество / Вицепрезидентът Маргарита Попова призова политическия елит за чисто родолюбие, за да създаде правителство

Вицепрезидентът Маргарита Попова призова политическия елит за чисто родолюбие, за да създаде правителство

Маргарита Попова

В момента нашата страна преживява необикновено време – след избори трябва да се състави правителство и хората очакват добри новини. Затова призовавам  целия политически елит да събере своята мъдрост, знания и своето чисто родолюбие, за  да седнем заедно и да извадим напред няколко важни неща и да работим за България, за да я има. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова днес от Никопол, където присъства на отркиване на паметна плоча за загинали загиналите рицари от Малтийския орден в битката при град Никопол през 1396г. между войските на Османската империя и обединените от папа Бонифаций ІХ войски на християнска Европа.

Тя призова политиците да забравят лошите човешки страсти и да покажат най-доброто, което имат, защото хората го отчакват от тях.

Маргарита Попова каза, че в Никопол се е срещнала с прекрасни хора, които се обичат и уважават, и знаят какво трябва да направят, за да отговорят на нуждите на другите. Нека този прекрасен празник на доброто озари и нашите приятели  политици, които трябва да работят така, както работят хората в Никопол, призова Маргарита Попова.

Маргарита Попова Никопол

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...