Начало / Образование / Благотворителен базар събира средства за фитнес площадка в НУ „Отец Паисий” – Плевен

Благотворителен базар събира средства за фитнес площадка в НУ „Отец Паисий” – Плевен

Коледен благотворителен базар под мотото „Здраво тяло, ум и дух с фитнес правим тук!“ отвори врати днес в НУ „Отец Паисий“. Коледният благотворителен базар е част от инициативите, посветени на 120 години от създаването на училището, чийто юбилей предстои да се отпразнува през месец Май.

Идеята е на Ученическия съвет, като с изработените от децата коледни сувенири се съберат пари за изграждане на фитнес-площадка в училищния двор. Каузата получи най-много от гласовете на всички ученици.
Кампанията на децата е подкрепена от Обществения съвет и Директора на училището, Иван Вълков.

 При откриването на базара директорът  благодари на учениците, родителите и учителите за вдъхновението и творческия заряд, вложен в изработването на коледните сувенири и увери децата и техните родители, че с тази кампания се слага началото на изграждането на спортни съоръжения в училищния двор, където учениците да спортуват.

Той награди с грамоти автора на логото на кампанията Емма Емилова Маринчева от 4 „А“ клас и учениците от Ученическия съвет, организирали инициативата. Всеки клас и група за целодневно обучение, както и логопедичната група, получиха също грамоти за участието си в Коледния благотворителен базар.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...