Начало / Общество / Благодарност за кмета Спартански от родители и деца

Благодарност за кмета Спартански от родители и деца

Родители и деца от блоковете „Бреза” и „Юпитер” в Плевен изказват благодарност на кмета Георг Спартански за подкрепата му в организираната благотворителна акция за събиране на средства за облагородяване на детската площадка между двата блока. На 9  август децата изнесоха представление с благотворителна цел. Кметът уважи събитието и беше сред зрителите на детския спектакъл, и дари лични средства в подкрепа на добрата инициатива на децата и техните родители.

С парите са закупени кофи и маркуч за поливане на засадените дръвчета и храсти, отчетоха родителите. Но за да бъде довършено озеленяването на терена, са нужни още средства, затова е започнала акция за събирането им от живеещите в блока. Децата са окрилени от добрите резултти и са решили да проведат подобни акции в други квартали на града, а също и в някои села.

Още веднъж – голяма благодарност, г-н кмете, пишат родителите в изпратено до ИнфоПлевен писмо.

Самият Спартански също не пропусна да изкаже сърдечните си благодарности на децата и техните родители. Направи го във Фейсбук профила си след представлението.

„Благодаря сърдечно на децата и техните родители, живущи в района на блокове“Бреза“ и „Юпитер“ в Плевен за чудесния празник ,организиран от тях снощи! Беше удоволствие да участвам в него и да подкрепя инициативата им за облагородяване на средата, в която живеят!  Така се прави! Поздравления!”, написа той в профила си.

спартански деца спектакъл

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...