Начало / Култура / Биг Бенд Плевен участва днес в парад на духовите оркестри в Русе

Биг Бенд Плевен участва днес в парад на духовите оркестри в Русе

Биг Бенд Плевен с диригент Пламен Марков ще представи тази вечер града ни в „Биг Бенд парад” в Русе. Плевенският оркестър ще има съвместен концерт с формации от Русе, Велико Търново и Габрово.

Програмата, с която оркестърът на Пламен Марков ще се представи в парада в Русе, беше изпълнена снощи на сцена на открито в Градската градина в Плевен.

С това изпълнение Биг Бенд Плевен откри традиционните си концерти под мотото „Лято в бенда”. Следващите срещи с плевенската публика на сцената пред Центъра за работа с деца ще са 23 и 30 юни, и на 7 и 14 юли. Началото е от 18.30 часа.

Идеята и желанието е да се представи разнообразна стилово и жанрово музика, която да провокира лятното настроение. Аранжиментите са дело на музикантите Бойко Николов, Иван Минков и Иван Денев, които представят световни бисери от музиката за духови оркестри с биг бендово звучене. Както винаги, сцена за изява ще имат и изявени солисти – Петър Стойчев, Доротея Люцканова, Ивелина Първанова, Ива Николова, Георги Гарнизов, Красимир Янкулов.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...