Акценти
Начало / Общество / Арт център – Плевен отпразнува с изложба първия си рожден ден

Арт център – Плевен отпразнува с изложба първия си рожден ден

арт център

С изложба – базар Арт център – Плевен отпразнува тази вечер една година от създаването си. В изложбата са включени творби на плевнски художници, които представят живописни платна и скулптура. Наред с тях свои работи са наредили и малките творци от занималнята по рисуване, разкрита към Арт центъра.

През тази първа години споделихме с вас много прекрасни моменти, които оставиха следа в културния живот на града ни и в сърцата ни, каза в приветствието си Владимира Йорданова, уредник на Арт център – Плевен. Тя припомни културните събития, на които Центърът беше инициатор и домакин, и благодари на всички приятели и благодетели на Арт центъра, както и на своя колега Огнян Кузманов, който с професионализъм, умение и търпение помогна изложбената зала да заживее пълноценен, самостоятелен живот на културно средище.

арт център

Коледната изложба на плевенските художници е съчетана с благотворителен базар на коледни картички, изработени от малките творци в занималнята по русиване. Средствата от продажбите ще бъдат използвани за подпомагане на нейната дейност.

арт център

Специален поздрав към рождениците и техните приятели поднесе оперната певица Александрина Стоянова и пианистката Ани Линчева.

А рождениците почерпиха всички с чаша вино и с голяма торта.

арт център

арт център

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...