Начало / Крими / Апаши нападнаха и обраха мъж в Славяново

Апаши нападнаха и обраха мъж в Славяново

Около 22 часа на 14 февруари на улица „Димитър Благоев” в Славяново е станал грабеж. Потърпевшият – 38-годишен отБЕЛЕЗНИЦИ1 същия град, подал сигнал за случая едва на следващия ден в 15.30 часа. На полицаите той разказал, че са откраднали чантата му ,съдържаща лична карта, шофьорска книжка, талон от ДАИ, талон за  психическа годност, два телефона „Нокиа“  и „Сони Ериксон“, и сумата от около 400 лв. Незабавно е започнало разследване и са установени извършителите – 17-годишен, 18-годишен и 19-годишен, и тримата от Славяново. Вещите, обект на престъплението, без паричната сума, са върнати на потърпевшия. Младежите са задържани със заповеди за 24 часа. По случая  продължава работа разследващ полицай.

През последното денонощие на територията на страната са проверени 4961 души, задържаните по Закона за МВР са 95, сочат резултатите от полицейските действия за противодействие на криминалната и битова престъпност за последното денонощие. За периода са проверени 2932 МПС; общият брой на регистрирани престъпления е 131; образуваните досъдебни производства по общия ред са 90; бързи производства – 25 ; незабавни производства – 2; съставени са 561 акта за административни нарушения и 250 протокола по чл.чл. 55 и 56 от ЗМВР.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...