Акценти
Начало / Последни новини / Автомоделен клуб Левски изпраща една много успешна година

Автомоделен клуб Левски изпраща една много успешна година

Двама състезатели на Автомоделен клуб Левски са в челната тройка в крайното класиране за 2016 г., показва справка на Автомоделната федерация Мирослав Русев е първи в клас1;12 и втори в електро стока, а Николай Стефанов е трети в нитро 1;10.

В края на септември на летището в с.Вълчитрън се проведоха два кръга от световната купа за свободно летящи модели. Победител стана м.с.Мирослав Мандичев, Ваня Мандичева е първа при юношите и девета при големите, Димитър Корнезов е трети, информира ръководителят на клуба Пламен Пенчев . В двата  кръга за  световната купа на  свободно летящи модели са участвали 42 –ма състезатели, между тях бивши и настоящи световни и европейски шампиони, от България, Русия, Турция, Украйна, Сърбия, Румъния, Хърватия, Германия, Испания, Босна и Херцеговина, Израел и Холандия.

%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d1%8a%d0%bc

Отборът на Автомоделен клуб Левски е трети на Националното състезание по авио за деца до 14г.  Атанас Христов спечели първо място.С много добро представяне Аркан Адем заема второ място след участие на флайоф. Второ място спечелиха  Елена Пенчева  и Денислав Топалов.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...