Акценти
Начало / Култура / Чудна празнична вечер с коледния концерт на читалище „Съгласие” (снимки)

Чудна празнична вечер с коледния концерт на читалище „Съгласие” (снимки)

Децата от школите при читалище „Съгласие 1869” сътвориха истински празник в навечерието на Коледа с концерта „Чудна вечер”. Над 120 малки таланти дариха от сцената на възторжената си публика много красота, настроение и любов.

С изпълненията си децата от Вокална група „Арлекино”, Балетната школа и Фолклорен ансамбъл „Мизия” показаха висока класа. През годината тя беше достойно защитена с постигнатите успехи. С гордост водещите на концерта Боряна Бешева и Даниел Меса изредиха постиженията на децата на „Съгласие” и споделиха бъдещите им планове, с които достойно ще посрещнат 150-та годишнина на най-старото плевенско читалище.

Респек към труда и всеотдайността на ръководителите на школите: Маня Николова – художествен ръководител на Балетната школа, и преподавателите Валя Козовска и Оля Стоянова; Виолета Боянова – ръководител на ВГ „Арлекино“; Михаил Денев – художествен ръководител на Фолклорен ансамбъл „Мизия“; Максим Горанов, Анелия Дечева. Разбира се за този успех е изключително важна подкрепата на ръководството на читалището и на всички, които остават извън блясъка на сцената.

Следваща Предишна
t
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...