Начало / Политика / Четирима са засега кандидатите за кмет на Белене /обновена/

Четирима са засега кандидатите за кмет на Белене /обновена/

До 14 часа в Общинската избирателна комисия са регистрирани четирима кандидати за предсоящите на 29 септември частични избори за кмет на Белене, научихме от председателя на ОИК – Белене Малина Ешекова.

Първи документи са внесли от коалиция „Бъдеще за община Белене”, които издигат кандидатурата на Милен Първанов Дулев. Останалите кандидати са Милена Недкова Мънева, издигната от ПП „Нова алтернатива”, кандидатът на БСП е Момчил Недялков Спасов и четвъртият, засега, кандидат за кмет е Емил Петров Михайлов, издигнат от коалиция „Демократи и земеделци за Белене”.

Ще има ли още кандидати за предстоящата кметска надпревара ще стане ясно днес най-късно до 17 часа, когато е последният срок за внасяне на документи в ОИК.  В 17.30 часа ще бъде теглен жребият за номера, под който кандидат-кметовете ще бъдат вписани в избирателната бюлетина.

До 17 часа днес нови кандидатури не бяха регистрирани в ОИК – Белене, стана ясно след изтичане на срока.  След теглене на жребия, поредността на кандидатите в бюлетината е следната: номер 1 е Милен Дулев, номер 2 – Милена Мънева, номер 3 – Емил Михайлов и номер 4 – Момчил Спасов.

Прочетете също:

При близо 42% обработени протоколи в Плевен партията на Слави с най-много гласове

При 41.67% обработени протоколи от СИК в РИК – Плевен партията на Слави Трифонов – ...