Акценти
Начало / Последни новини / Хандбалистките на Спартак с тежък жребий за купата на България

Хандбалистките на Спартак с тежък жребий за купата на България

Плевенският Спартак започва участието си в турнира за купата на България по хандбал за жени с домакински двубой срещу едноименния тим на град Шумен. Това отреди жребият, изтеглен в родната хандбална федерация. Мачът е на 14 декември в спортната зала на Медицински университет – Плевен.

Труден съперник за селекцията на Йонко Вутов. Шумен 98 е вицешампион на България за миналия сезон. Плевенчанки вече премериха сили с него. Във втория кръг на женската А републиканска хандбална група, шуменки победиха в Плевен с 22:16. Освен Спартак, те биха тима на Ники спорт /Сливница/, а загубиха от шампиона Бъки /Габрово/ и след четвъртия кръг са на четвърто място в класирането. Плевенският отбър пък е последен с четири загуби.

Топлика“ /Минерални бани/ – Бъки /Габрово/, Поморие /Поморие/ – Свиленград /Свиленград/ и Етър 64 /Велико Търново/ – Ники спорт /Сливница/ са другите съперници в четвъртфиналите на турнира за купата на България.

Прочетете също:

Приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок за прием на проекти по процедура bg06rdnp001-19.278 – МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

На 04.11.2019 г. приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок ...