Начало / Последни новини / Хандбалистите от Левски първи в „Б“ РХГ – „Мизия“

Хандбалистите от Левски първи в „Б“ РХГ – „Мизия“

С осем победи и пълен актив от 16 точки мъжкият тим на Хандбален клуб “Левски“ спечели  поредната купа за 2018 год. в първенството на „Б“ Републиканска хандбална група за мъже на 13 май  в гр. Горна Оряховица и придоби право на участие в „А“ РХГ.

„Представителният  тим на хандбалния клуб  разгроми последния в групата отбор на  ХК “Раховец“ с 23:2 и в последната среща от турнира се изправи срещу домакина и преследвач в класирането – отборът на ХК “Локомотив“ от гр. Горна Оряховица. Срещата протече изцяло под диктовката на едноименния  отбор от гр. Левски и приключи с резултат 26:17”, разказа за победата президентът и треньор на клуба Иван Пейков.

Приз за най-добър вратар на първенството получи Мирослав Данаилов. С това отборът придобива отново правото на участие в елитната „А“ РХГ, след като есента поради липса на зала се наложи излизането от нея. „Надяваме се, че след гласуваните средства в инвестиционната програма на Община Левски или одобряването  на проект от Комисията по „Бедствия и аварии“ към МС, мъжкия отбор ще се завърне там където му е мястото и ще продължи да радва стотиците привърженици на хандбалната игра”, подчерта Пейков.

Състав: Мирослав Данаилов, Кирил Любомиров и Мариус Луканов/вратари/,Явор Сашев, Любослав Мандов, Емо Юриев, Тихомир Кирилов, Светослав Сашев, Георги Христов, Иван Гошев, Ивайло Иванов, Христо Христов, Цветан Божинов, Христо Серафимов, Иван Боянов, Андриян Димитров, Диян Василев, Мирослав Стоянов, Антонио Михайлов Треньори: Иван Гошев и Иван Пейков.

Прочетете също:

Започна подаването на заявления за прием след 7 клас

От днес завършилите 7 клас ученици могат да подават заявление за участие в първи етап ...