Акценти
Начало / Образование / Учител от ДГ „Слънце” в Левски участва в конференция организирана от МОН и СБУ

Учител от ДГ „Слънце” в Левски участва в конференция организирана от МОН и СБУ

Снежина Любенова, учител в ДГ „Слънце“ гр. Левски представи презентация по доклад на тема „Великденски традиции – учи, твори и се забавлявай чрез eTwinnig ” на  Втората национална научно- практическа конференция за разпространение на добри практики в областта на изпълнението целите на Стратегия за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства.

Официални гости на откриването са били зам.-министърът на образованието и науката Таня Михайлова,  председателят на СБУ д.ик.н. Янка Такева , началника на РУО-Пазарджик  Валентина Кайтазова ,Петър Белчев , зам.-областен управител на Пазарджик и Исмаил Моллов, заместник-кмет на Община Велинград.

Във  форума, проведен от 18 до 20 октомври в гр. Велинград са участвали  университетски преподаватели, учители и директори на училища и детски градини от цялата страна, независими и държавни експерти в областта на предучилищното и началното образование.

Представените  51  добри практики са приветствани от научно жури в състав проф. Макариев, доц. Калоянова, доц. Стракова, доц. Тоцева, доц. Нунев, доц. Бузов и д-р Янка Такева.Креативност ,самочувствие и оптимизъм е заключението  на журито от тридневната програма.  Учители и експерти са стигнали до извода, че има ли желание, има и начин.

 Всички представени добри  практики и проекти са събрани на диск, който служи за помагало и обогатяване опита и работата на педагозите и заинтересованите експерти.

 

 

Прочетете също:

От „Български пощи” предупреждават за фалшиви съобщения от името на дружеството

„Български пощи“ ЕАД уведомява, че се разпращат фалшиви електронни съобщения от името и/или с логото ...