Начало / Образование / Ученците от средношколско общежитие  в Плевен вече разполагат със своя зала за спортни дейности

Ученците от средношколско общежитие  в Плевен вече разполагат със своя зала за спортни дейности

В Общоградско средношколско общежитие – Плевен, днес беше открита спортна зала. Тя е изградена по идея на Веселка Лилова, директор на ЦПЛР – ОСО – Плевен, и с помощта на Йордан Беров, старши възпитател в ОСО.  Залата е с три помещения – в едното е разположена тенис-маса, а останалите две са устроени в модерно оборудвана фитнес зала, която възпитаниците на ОСО ще могат да ползват свободно още следващия месец.

На тържеството присъстваха: Петя Василева – зам.-председател на Общински съвет –Плевен, Иван Кюлджийски – зам.-кмет по младежки дейности и спорт, Таня Митранова – началник на отдел „Спорт и младежки дейности“, Венко Николов – специалист в Община Плевен.

Учениците бяха подготвили специална програма, която бе открита с  изпълнения на хора „Пейте с нас“ при ОСО – Плевен, а за финал самодейният състав от общежитието представи шопска ръченица по хореография на 9-класника Георги Костов, възпитаник на ОСО – Плевен.

След предствалението Петя Василева, Веселка Лилова и Иван Кюлджийски прерязаха лентата на залата и дадоха старт на спортните занимания в Общинското общежитие.

Прочетете също:

Започна подаването на заявления за прием след 7 клас

От днес завършилите 7 клас ученици могат да подават заявление за участие в първи етап ...