Акценти
Начало / Образование / Таланти от ДГ „Надежда”- Плевен с награди от конкурс „Звезден сблъсък” – Велико Търново

Таланти от ДГ „Надежда”- Плевен с награди от конкурс „Звезден сблъсък” – Велико Търново

Възпитаници на вокалния педагог Теодора Тодорова от ДГ „Надежда” – Плевен, се класираха на призови места в Петия национален конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък“, който се проведе на 14 и 15 декември  във Велико Търново.

Представители на различни музикални школи в страната се състезаваха за призови места в категориите „Рождествени и новогодишни песни”, „Поп, рок и джаз” и „Дуети”.

Малките таланти от ДГ „Надежда” се представиха отлично. В категорията „Дуети” –  на второ място са Анна Петкова и Елена Григорова, а Калина Любенова се класира на призовото второ място в категорията „Рождествени и новогодишни песни”.

Сред наградените е и друга възпитаничка на Теодора Тодорова – Стефания Иванова. Тя е бивша възпитаничка на ДГ „Надежда“, в момента е първокласничка в ОУ „Валери Петров“ и се е класирала на второ място в категорията „Рок, поп и джаз“.

Малките изпълнители са оценявани от жури, съставено от доказани в областта си артисти, сред които Савина Генчева, Румяна Иванова, Снежина Врангова и Звезди Керемедчиев.

 

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...