Начало / Култура / С четиридневна програма в Кайлъка младежи ще  изпратят лятото (пълната програма)

С четиридневна програма в Кайлъка младежи ще  изпратят лятото (пълната програма)

От 8 до 11 септември (включително) на Бригадирската поляна в парк „Кайлъка“ Младежки общински парламент организира  Summer End camp- Сбогом лято 2016. Организаторите са подготвили разнообразна програма за малки и големи.

Тя ще започне на 8 септември от 11 часа с креативни занимания с рисуване, апликаци и оригами. От 15:30 часа започват турнири по белот, шах и  „Не се сърди  човече”. От 19 часа за любителите на българското кино започва кино вечер с прожекция на филмите „С деца на море”, а след това „Тилт”. Входът за киното е 1 лв.

На 9 септември от 14:00 часа започват турнири по волейбол и  футбол . От 17 часа е началото на демонстративен мач на девойките от  ФК „Гунди“ с треньор Сотир  Пецанов . От 19:30 часа е концертът на  група taking heed, а преди  тях  сцената ще подгрее малкият Мартин Малкодански.

На 10 септември  от 11:00 часа ще бъде  открит Пиратски ден. Малки  и големи  ще изработват пиратски маски и  шапки, а след това ще търсят пиратско съкровище. От 19 часа предстои  втората кино  вечер с класиката „Войната на таралежите” и „Баш майстора”.

На 11 септември  от 11:00 часа ще бъде открита театрална работилници, а от 19:00 часа ще започне финалният концерт „Сбогом лято 2016“.

Организаторите на инициативата обещават много  награди както за малки, така и за големи

Събитието се реализира със съдействието на: Община Плевен, Областна администрация Плевен, Образователен център „Комлед”, Кафе клуб „ Umbrella”.

Прочетете също:

Задържаха шофьорка след опит да избяга от полицейска проверка

На 10 август в 16:30 часа на улица“Иван Вазов“ в Плевен  служители от сектор „Пътна ...