Начало / Култура / С концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си” отбелязват Деня на социалната работа

С концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си” отбелязват Деня на социалната работа

Традиционният концерт  “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа тази година ще се състой на 20 март в зала „Катя Попова“ , от 17 часа.

Празникът се провежда под патронажа на кмета Георг Спартански. Концертът е част от събитията посветени на Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицински колеж към Медицински университет – Плевен.

Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от гр. Плевен и Областта да сбъднат мечтата си, да реализират творческите си възможности.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от гр. Плевен и Област Плевен. С музикално изпълнение Изабел Янева, студентка специалност „Социални дейности“на Медицински колеж към МУ – Плевен ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалният им празник.

Концертът ще завърши с изпълнения на танцов състав „Алеко пее и танцува“ при Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – Плевен.

Прочетете също:

Рисунка на плевенско дете реклама на изложба от международен конкурс в Германия

Рисунката  „Еднорог“ на седемгодишния Цветомир Маринов от арт школа „Колорит“ е избрана като мотив за ...