Акценти
Начало / Последни новини / Реакция в реално време при залози през мобилно устройство

Реакция в реално време при залози през мобилно устройство

Отминаха старите дни, в които за любителите на прогнозите единственият вариант беше да минат през букмейкърския пункт, да пуснат фиш и да чакат резултатите да излязат във вестника на другия ден. 2019 г. е и всичко се случва на мига, включително и при спортните залози. Залагаш сега, можеш да следиш събитието, което те интересува, буквално във всяка секунда от неговото развитие, а освен това са ти дадени и “контролни лостове” за реакция в реално време.

Използването на апликации прави залозите на живо още по-вълнуващи

Шансът да се правят лайв прогнози е сред най-примамливите възможности за играчите. Едно е да направиш предвиждане преди началото на мач и да чакаш края му, за да разбереш изхода, съвсем друго е да поставиш пари, когато този мач вече се играе, а бетът да не е свързан обезателно с крайния изход. В това отношение за потребителите, които използват bet365 приложение за Айфон или Андроид опциите за залози на живо са още по-достъпни и лесно управляеми.

За клиентите на букмейкъра, които до този момент не са използвали мобилните апликации, съветът на Betindex.net e следният: Направете го! Не се колебайте, защото специализираният софтуер на bet365 е създаден така, че да бъде максимално удобен за потребителите. Тези, които не се интересуват от казино игрите, могат да си инсталират само приложението за спортни залози. Или пък обратното. Особено лесно е за залагащите с bet365 приложение за Айфон, тъй като търсената апликация може за секунди да се намери в Apple Store, без дори да се налага отварянето на браузър.

Мигновена реакция за Cash Out

Инсталирането на мобилно приложение на bet365 за спортни залози дава възможност за незабавни действия при Затваряне на залог. Тази функция стана една от любимите на играчите в последно време, тъй като им дава шанса да си върнат част от парите, които са рискували прогноза, а дори и да реализират известна печалба. Но за успешното използване на Cash Out са наложителни бързи реакции – няма време за много размисъл, тъй като примамливата възвръщаемост може да се изпари за секунди, ако бъде отбелязан гол в ущърб на вашата прогноза. Съветът на Betindex.net за любителите на кеш-аута е да използват мобилна апликация за bet365, тъй като тя ще им даде пътя за най-бърза реакция, когато такава е необходима.

А мобилните приложения могат да бъдат полезни, дори и когато не става дума за залози на живо и действия в реално време. Когато сте заложили на даден мач, без намерение да затваряте, интересувате се от развоя, но нямате време и възможност постоянно да “цъкате” в телефона за проверка, то ще получавате известие от букмейкъра, когато има промяна в резултата или се случи друго значимо събитие в рамките на съответния двубой. Същите тези нотификации могат да бъдат включени и в по-генерален план, за да ви бъдат изпращани пресни новини и актуални информации, свързани с лига или отбор, които представляват интерес за вас. Спектърът от възможности, който предлагат мобилните приложения на bet365, става все по-широк, а потребителите, които вече са преминали към тази опция, споделят подчертано положителен опит.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...