Начало / Крими / Спипаха поредните шофьори без книжка

Спипаха поредните шофьори без книжка

На 31 октомври 2017 година в РУ-Долни Дъбник са започнати бързи производства срещу 31-годишен от село Горни Дъбник, съобщи МВР-Плевен. На същата дата около 09,40 часа на първокласен път в посока град Русе е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“ без СУМПС в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 19.04.2017 година за управление на МПС без съответното свидетелство. За престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК е уведомен прокурор от РП-Плевен. Установено е, че „Форд Фиеста“ е без регистрационни табели, като МПС не е регистрирано по надлежния ред. За престъпление по чл.345, ал.2, от НК е уведомен прокурор. Продължава работа разследващ полицай.

На същия ден във Второ РУ – Плевен е започнато бързо производство срещу 30-годишен от село Горни Дъбник. На 30 октомври 2017 година около 22.45 часа на улица „Сторгозия“ в град Плевен е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“ без да притежава СУМПС в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с влязло на 19.04.2017 година в законна сила наказателно постановление.  За престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК е уведомен прокурор в РП – Плевен. По случая продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

Вътрешният министър е провел работни срещи със служители от районни управления в областта

В рамките на работно посещение министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети районните полицейски управления ...