Начало / Последни новини / Силно представяне за отборите на СКТМ Тетрон

Силно представяне за отборите на СКТМ Тетрон

Плевенският клуб по тенис на маса Тетрон изпълни почти сто на сто заплануваното за първия дял от сезон 2019-2020 година. Отборите на клуба постигнаха това, което трябваше.

Мъжкият тим в състав: Владимир Петков, Шенол Ебазер, Ивайло Косев и Добрин Младенов не оставиха дори минимален шанс на съперниците си в А група – Северна България, където са лидер с пълен актив – 6 победи от 6 мача. Целта изкачване във Висшата лига вече е само на крачка.

Успехи и за юношите и девойките, които вече се класираха за държавните финали. Постигнаха го:

Девойки младша възраст – Памела Димитрова, Елина Мълчиниколова, Ренета и Миранда Ибайдилови.

Юноши младша възраст – Стилян Димитров, Латин Ненчев, Владислав Вътов.

Юноши старша възраст – Ивайло Косев, Алекс Боев, Валентин Василев.

Единствено селекцията на момчетата до 12 години няма да участва в националните финали.

„Постигнатото през първия дял на сезона е очаквано. Неприятно е отсъствието на най-малките от финалите. Здравословни проблеми не позволиха на състезателите ни да участват в квалификациите, в които със сигурност щяха да се представят успешно. Очаквам през втория полусезон мъжкият тим да се затвърди на първото място без да допусне загуба. Юношеските състави имат потенциал да са сред медалистите, а девойките да са сред най-добрите 8 отбора“, коментира играещия президент и треньор Владимир Петков. Другите треньори в клуба са Владимир Лалев и Шенол Ебазер. Триото подготвя 40 състезатели. Учат на тенис на маса и още 40 деца от ОУ „Лазар Станев“. Още около 35 любители на този спорт редовно тренират в плевенския клуб.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...