Начало / Спорт / Само суперлативи и много емоции предизвика турнирът по плажен волейбол в Плевен

Само суперлативи и много емоции предизвика турнирът по плажен волейбол в Плевен

плажен волейбол

Само суперлативи предизвика и сред участниците, и сред публиката турнирът по плажен волейбол в Плевен, който приключи снощи в парк Кайлъка. „Благодарим на всички спонсори за съдействието. Успяхме да осигурим най-добрият корт с най-фино пресят пясък и най-голяма дебелина, което беше оценено от участниците”, коментира за infopleven Стефка Великова, председател на волейболен клуб „Олимпиец” – Плевен, и основен организатор на събитието.

В турнира, който е част от Националната лига за плажен волейбол, участваха по 12 отбора мъже и жени, сред които едни от най-добрите български състезатели. След финалните мачове вчера класирането се формира по следния начин при мъжете: 1-во място – Николай Колев и Константин Митев, 2- ро място – Тунчер Хайдаров и Асен Дапев и 3-то място – Михаил и Николай Атанасови.

плажен волейбол

Стълбицата с победителите при жените изглеждаше по следния начин: 1-во място – Ася Динова и Светлана Ангелова, 2-ро място – Ирена Мишонова и Ивана Боянова и 3-то място – Дани Найденова и Теодора Симеонова.

плажен волейбол

плажен волейбол

Прочетете също:

Тази неделя в парк „Кайлъка” ще се проведе Ден на предизвикателството

Община Плевен се присъединява към инициативата Световен ден на предизвикателството, която ще се проведе на ...