Начало / Образование / Ралица Добрева пожела успешна нова учебна година на ученици и учители в ПГ по механоелектротехника

Ралица Добрева пожела успешна нова учебна година на ученици и учители в ПГ по механоелектротехника

 Областният управител Ралица Добрева бе гост на тържеството по повод началото на новата учебна година в ПГ по механоелектротехника. Празникът за 15 септември започна с издигане на българския национален флаг под звуците на химна на България, след което тържествено бе изнесено и знамето на училището.

Директорът на гимназията Цветан Киринов приветства ученици и учители като им пожела здраве и успехи.

В поздравителен адрес,  изпратен до ПГ по механоелектротехника, Председателят  на НС Цецка Цачева се обърна към преподавателския колектив и учениците в гимназията, насърчавайки техния стремеж към знания и самоусъвършенстване.

Пърчи учебен ден Ралица Добрева

 Здраве, вдъхновение и смели мечти пожела за новата учебна година на всички  и Областният управител на Плевен Ралица Добрева. „15 септември е ден, зареден с много положителни емоции, които продължаваме да изпитваме години след като сме завършили своето образование! И в това няма нищо случайно, защото училището ни съпровожда в целия период на нашето съзряване и в процеса на формиране на нашата личност!”, каза областният управител Ралица Добрева, обръщайки се към ученици и учители. По думите й основна роля в живота на всеки млад човек има учителят, готов със своите знания и опит да подпомогне и стимулира устрема на мисълта и стремежите на своите ученици. Областният управител Ралица Доберва пожела на учители и ученици успешна нова 2016 – 2017 учебна година.

първи учебен ден Ралица Добрева

С приветствие за празника се обърнаха и новоприетите в гимназията ученици, както и техните родители. Спазена бе традицията и след като първия звънец оповести официално  началото на учебната година директорът  на  ПГ по механоелектротехника плисна менчето с вода на прага на гимназията.

Прочетете също:

Предстои нов избор на превозвачи по автобусни линии за 10 маршрутни разписания от квотата на Община Плевен

Да се проведат обществени поръчки за обществен превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, ...