Начало / Общество / Районен съд – Плевен в документално риалити на Жоро Игнатов от „Съдебен спор“

Районен съд – Плевен в документално риалити на Жоро Игнатов от „Съдебен спор“

Главният редактор на предаването „Съдебен спор“ – Жоро Игнатов и неговият екип, са в Районен съд – Плевен, за да заснемат документално риалити за работата на съдилищата и по-конкретно на Плевенския районен съд.

Целта на този документален филм е да бъде запозната широката общественост със спецификата на работата на магистратите, както и на отделните служители работещи в съда – деловодители, съдебни секретари, призовкари, като се заснеме част от тяхното работно ежедневие, включително контакта им с граждани. Ще се разискват различни въпроси, като например какво трябва да предприеме човек, когато получи призовка от съда, какви са задълженията му като свидетел, какъв е пътя на една искова молба след приемането й в съда, как се образуват делата, как работи системата за случаен избор на съдия и още, които биха могли да бъдат интересни и полезни за зрителската аудитория.

Заснемането на това документално риалити ще се осъществи на датите 17-18.03.2022 година, в Съдебната палата в град Плевен, а излъчването ще бъде на 14.05.2022 година по „Нова телевизия“.

 

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...