Начало / Общество / Разкопаните от кабелните оператори тротоари в Плевен тема и на приемния ден на Владислав Николов

Разкопаните от кабелните оператори тротоари в Плевен тема и на приемния ден на Владислав Николов

Живеещи в Девети квартал и на ул. „Дойран” в Плевен потърсиха съдействие от народния представител от ГЕРБ Владислав Николов за решаване на проблема свързан с разкопаните от кабелните оператори улици и тротоари по време на редовната му приемна.

„В града гласоподаватели живеят не само в идеален център на площада”, припомниха възмутени хората. „Преминаването по тротоара на ул. „Дойран” е напълно невъзможно. Траповете в комбинация със спрелите коли ни принуждават ежедневно да рискуваме живота си придвижвайки се до работа по пътното платно на слалом между паркирали и движещи се коли, тролейбуси и автобуси.”, разказаха хората. Те попитаха какво в същност представляват публично оповестяваните от кмета Спартански ултиматуми към кабелните оператори – загриженост за гражданите или просто пи ар ход?

„Засега в състоянието, в което се намират тротоарите и улиците в Девети квартал и на ул. „Дойран”, всички ние, които живеем там, а със сигурност има такива разкопки и на още много места в града, оставаме с усещането, че сме използвани и излъгани. С радост бихме искали кметът на Плевен да опровергае тези наши впечатления”, коментираха плевенчани. Те настояха народният представител Владислав Николов да постави проблема на вниманието на плевенския градоначалник с надежда скоро да видят налице и неговото решение.

Прочетете също:

Задържаха шофьорка след опит да избяга от полицейска проверка

На 10 август в 16:30 часа на улица“Иван Вазов“ в Плевен  служители от сектор „Пътна ...