Начало / Последни новини / Първи национален детски турнир по таекуон – до за Купа Плевен

Първи национален детски турнир по таекуон – до за Купа Плевен

Първи национален детски турнир по таекуон – до за Купа Плевен събира на 8 октомври в Спортна зала „Спартак“ в Плевен представители на спортни клубове от цялата страна. Организатори на турнира са БФ Таекуон – до ITF и Таекуон – до клуб „Атила“ – гр.Плевен. Надпреварата е под патронажа на Председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев.

В състезанието ще вземат участие деца в три възрастови групи – 8-9 години, 10-11 години и 12-13 години. Началото на срещите е от 10,00 часа. Според предварителната програма официалното откриване на турнира е от 13,00 часа в зала „Спартак“, тогава ще бъдат връчени и наградите на класиралите се до момента състезатели в отделните възрастови групи и дисциплини. За откриването се очакват кметът на община Плевен Георг Спартански,  президентът на БФ Таекуон – до ITF Марио Богданов, треньорът на националния отбор на България по Таекуон – до Ким Унг Чол IX дан, представители на Министерството на младежта и спорта.

Първият национален детски турнир по таекуон – до за Купа Плевен ще се проведе по състезателните правила на Международната Федерация по Таекуон – до ITF и БФ Таекуон – до ITF, информира Даниел Цаков, президент на СКТ „Атила“ – Плевен.

Прочетете също:

Георг Спартански връчи наградата на спасителя на Богоявленския кръст

Кметът Георг Спартански връчи днес наградата на Община Плевен в размер на 300 лева на ...