Акценти
Начало / Култура / Пуснаха в продажба поканите за благотворителния концерт за набиране на средства за паметник на Емил Димитров

Пуснаха в продажба поканите за благотворителния концерт за набиране на средства за паметник на Емил Димитров

При засилен предварителен интерес, от днес започна продажбата на покани за благотворителния концерт за набиране на средства за построяване на паметник на Емил Димитров в Плевен. Входните покани са с цена 15.00 лева, те ще се продават на четири места в града – на касата на ДКТ „Иван Радоев”, на Регионалния исторически музей, както и в двата билетни центъра на Плевенска филхармония – на ул. „Данаил Попов” №15 и в НЧ „Съгласие”, информират от Община Плевен.

Участие ще вземат звездите на популярната българска музика Богдана Карадочева, Маргарита Хранова, Тони Димитрова, Люси Дяковска, както и Плевенска филхармония и Общински хор „Гена Димитрова”. Диригент ще е Левон Манукян, на пианото – Георги Милтиядов. Водещ на музикалното събитие ще бъде Драгомир Драганов.

Благотворителният концерт, организиран от Община Плевен, е на 21 септември от 19.30 часа в двора на Регионален исторически музей. При лошо време ще се проведе в ДКТ „Иван Радоев”.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...