Начало / Икономика / Проучват мнението на гражданите за графика на движение на влаковете през 2021 година

Проучват мнението на гражданите за графика на движение на влаковете през 2021 година

Първият проектен вариант на График за движение на влаковете за 2021 г. е публикуван за обществено обсъждане на сайта на националния железопътен превозвач БДЖ (www.bdz.bg). За по-голямо удобство предложенията за разписания на влаковете са представени отделно за всяко едно направление.

Целта на публикуването на проект на графика е да могат клиентите на БДЖ да се запознаят с намеренията на дружеството за разписанието на влаковете през следващата година и да имат достатъчно време да реагират с аргументирани предложения към превозвача и съответните областни и общински власти. Това ще даде възможност на областните и общински администрации също да се запознаят и да имат готови предложения на предстоящите работни срещи между институциите.

Може да разгледате проектния вариант в следния линк:  https://www.bdz.bg/bg/a/proektt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2021-g-e-publikuvan-za-obshchestveno-obszhdane.

Жителите на община Плевен могат да изпращат предложения за изменения в проекта на График за движение на влаковете за 2021 г. на електронна поща [email protected] в срок до 25.07.2020 г. включително, както и до 31.07.2020 г. на e-mail: [email protected] или да ги внесат в деловодството на БДЖ на адрес: София 1080, ул. „Иван Вазов” № 3.

 

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...