Акценти
Начало / Образование / Приз за най-усмихнати деца спечелиха малчугани от ДГ „Слънце” – Левски

Приз за най-усмихнати деца спечелиха малчугани от ДГ „Слънце” – Левски

Децата от група „Мики Маус” на ДГ „Слънце” – град Левски, спечелиха второ място в Националния конкурс за „Най-усмихнат клас на България 2019“, в 1- ва категория „Най-усмихнати деца в детската градина“.

Конкурсът се организира за шеста поредна година от Сдружение “Усмивка” с подкрепата на Община Бургас. Той се провежда по повод Световния ден на усмивката и за инициативата бяха изпратени повече от 890 снимки. Малките „Мики Маусчета” впечатлиха журито с чудесни снимки и разказите към слънчевите им усмивки. Те показаха, че българските деца могат да се смеят и да бъдат щастливи.

За високото си отличие в конкурса децата получиха награди, сертификати и поименни грамоти, като посланици на усмивката. Учителките на групата г-жа Алиева и г-жа Иванова са наградени с отличие за „Най- креативна снимка”, грамота „Посланик на усмивката” и  сертификат „Учител на усмивката 2019”.

 

Най-голямата награда за детската градина бе участието на всички деца от групата с тяхната неповторима, слънчева усмивка, споделиха от ДГ „Слънце“.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...