Акценти
Начало / Общество / Председателят на Общински съвет – Плевен ще участва в заседания на НСОРБ

Председателят на Общински съвет – Плевен ще участва в заседания на НСОРБ

Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев ще участва в заседания на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/, които ще се проведат днес и утре в София.

 Днес Мартин Митев ще участва в заседанието на Постоянната комисия по здравеопазване на Националното сдружение. Предварителният дневен ред на срещата включва обсъждане на мерки за интегриране на дейностите на извънболничната, спешната медицинска помощ и медико-социалните услуги. Членовете на Комисията ще разгледат още предложения и мерки за увеличаване на дейностите, извършвани извън болничния  стационар – извънболнична дейност, грижи в дома, медико-социални грижи. Ще бъдат представени и предложения за подобряване системата на здравеопазване.

На 23 февруари, четвъртък, Митев ще участва в заседанието на Общото събрание на НСОРБ. Предварителният дневен ред включва отчети за дейността на Управителния и Контролния съвети на НСОРБ за 2016 г., отчет за изпълнението на бюджета на Сдружението за 2016 г. и обсъждане на Проектобюджет за 2017 г., ще бъде представена и Програмата за дейността на НСОРБ за 2017 година. На заседанието ще бъде представено и Общинско послание към участниците в изборите за 44-то Народно събрание.

В рамките на форума ще бъде отбелязана и 10-ата годишнина на фонд ФЛАГ.

 

 

 

Прочетете също:

Кога работим и почиваме през 2021?

Вече е декември месец и много хора започват да гледат календара за 2021 година и ...