Акценти
Начало / Политика / Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с дамската структура на партията в Плевенско

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с дамската структура на партията в Плевенско

Народният представител Ирена Соколова и председател на Жени ГЕРБ, се срещна с дамската структура на партията от Плевенска област.

„Жените са носители на социална промяна и дейни участници в живота на общността. Това, което ни отличава е една наистина огромна активност, която започва от любовта към близките и семейството, преминава през бизнес претенцията за развитие и усъвършенстване, и дава смисъл и стойност на всички наши инициативи и действия”, каза Ирена Соколова по време на годишното събрание на дамската структура в област Плевен. „Дейни, организирани, грижовни и състрадателни, дамите имат енергията да бъдат двигател на политики и процеси, които съответстват на това, което искаме за себе си и за децата си”, категорична бе народната представителка.

жени герб

Председателят на Жени ГЕРБ обсъди предстоящите инициативи на дамската структура на партията с членове на организацията на ГЕРБ в Плевен и областта, с областен клубен ръководител Даниела Гонкова. На срещата присъства и Диана Данова, член на НИС на Жени ГЕРБ. Поставени бяха и организационни и структурни въпроси, съобщават от местната структура на партията.

Снимки: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

Разкрита е дарителска сметка за възстановяване на Медицински университет – Плевен след пожара 

След огнената стихия, която на 29 септември опожари над 800 кв.м покривна конструкция  на Медицински ...