Акценти
Начало / Образование / Плевен домакинства на научно-практическа конференция по предучилищно образование

Плевен домакинства на научно-практическа конференция по предучилищно образование

МОНОсмата научно-практическа конференция по предучилищно образование „Водим бъдещето за ръка“ ще се проведе в Плевен от 22 до 24 април. Тя е посветена на „2015 година – Европейска година на развитието”, а нейни организатори са Министерство на образованието и науката, Регионален инспекторат по образованието – Плевен, Областна администрация – Плевен и Община Плевен.

Тя ще бъде открита на 22 април в Драматично-куклен театър „Иван Радоев” от гр. 14:00 часа, а по-късно ще продължи с концерта „Към света на мечтите”, изпълнен от деца от детските градини на Плевенска област. На 23 април ще бъдат посетени детски градини, където ще се осъществи наблюдение на педагогически практики. На 24 април конференцията ще бъде закрита в Художествена галерия „Илия Бешков”, където ще бъде представен „Панаир на детските занаяти” и карнавал по „Приказка без край…” с участието на деца от детски градини в Плевенска област.

Прочетете също:

Медицински университет – Плевен дипломира втория випуск на Факултет „Фармация“

На  тържествена церемония днес дипломи за магистър-фармацевт  получи вторият випуск на факултет „Фармация“ на Медицински ...