Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Плевенските земеделци с нов лидер

Плевенските земеделци с нов лидер

Председателят на Политическа партия “Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ Спас Панчев, областният лидер Януш Донев и неговият заместник Петко Петков присъстваха на извънредната общинска конференция в Плевен, свикана след напускането на досегашния председател Красимир Атанасов.

Участниците в общинския форум единодушно избраха Руси Мънков за председател на плевенската общинска организация ЗС „Александър Стамболийски“. За секретар беше утвърдена кандидатурата на Данчо Станчев.

Руси Мънков е дългогодишен журналист, главен редактор на издания, кореспондент и два мандата член на Съюзния съвет на Съюза на българските журналисти. В община Плевен е заемал длъжността Началник управление Култура, оглавявал е Протокола, Директор на Младежки дом до ликвидацията му. Лидерът на ЗС „Александър СтамболийскиСпас Панчев пожела на новоизбрания общински председател и екипа на добър час и успех на предстоящите мести избори.

От 15 август в офиса на ЗС „Александър Стамболийски в центъра на Плевен стартира лятна читалня, където плевенчани могат да открият много заглавия в свободното си време.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...