Начало / Крими / Пламъци бушуваха в къщи и апартамент

Пламъци бушуваха в къщи и апартамент

На 17 януари 2020 година в 16:07 часа в РС ПБЗН – Левски е съобщено за пожар в къща в село Асеновци, информираха полицаите. При огледа е установено, че вероятна причина за инцидента е техническа неизправност. Огънят е унищожил 2 кв.м покривна конструкция и мебели. Опушени са стени 30 кв.м. Пострадали хора няма. В пожарогасенето са участвали служители на РС ПБЗН – Левски.

На 18 януари 2020 година в 20:11 часа в РС ПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за потушаване на пламъци в коминно тяло в обитаема къща в село Мечка. Предполагаемата причина за произшествието е строителна неизправност. Унищожени са покривна конструкция 10 кв.м. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Плевен с един автомобил.

На 18 януари 2020 година в 16:01 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в село Българене. Причините за инцидента са в процес на установяване. Унищожени са покривна конструкция 50 кв.м., мебели и домашно имущество. Пострадали няма. Пожарът е потушен от екип на РС ПБЗН – Левски.

На 19 януари 2020 година в 17:15 часа в РС ПБЗН – Левски е постъпил сигнал за пожар в апартамент в град Левски. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение от електрическо одеяло. Унищожени са мебели и са опушени стени  – 100 кв.м на жилището и 200 кв.м на стълбището. Пострадали хора няма. Пламъците са погасени от служители на местната районна служба с един автомобил.

Прочетете също:

Плевенски плувци с призови класирания на Държавното първенство

Плевенските плувци – близнаците Алекс и Дейвид Найденови, спечелиха три шампионски и четири вицешампионски отличия ...