Начало / Здравеопазване / Още един акушер-гинеколог в Плевен е сертифициран за работа с DaVinci

Още един акушер-гинеколог в Плевен е сертифициран за работа с DaVinci

Втори акушер-гинеколог в болница ,Сърце и Мозък’, Плевен е сертифициран за работа с роботизираната система DaVinci. Д-р Атанас Александров е сертифициран за първи асистент при робот-асистирани лапароскопски операции.

Екипът от акушер-гинеколози, ръководен от д-р Александър Любенов, сертифициран конзолен хирург с богат опит във високотехнологичната хирургия, извършва целият набор комплексни гинекологични операции в малкия таз. Специалистът завършва медицина през 2016 г. в Медицински университет – Варна и специализира АГ в СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“, Варна. По време на специализацията д-р Александров се развива в областта на минимално инвазивната гинекология и проблемното забременяване, като работи интензивно в Медицински център за асистирана репродукция и се обучава в една от водещите клиники в света за лапароскопска хирургия в болница „д’Естен“, Клермон – Феран, Франция.

Експертизата на д-р Александров е в областта на лапароскопската и хистероскопска хирургия, проблемното забременяване, лечение на миомни възли, ендометриоза, инконтиненция и генитален пролапс В професионалният си път д-р Александров е помогнал на много жени да станат майки и да изпълнят мечтата си да имат дете.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...