Начало / Общество / Отново плевенчанин печели месечната награда от лотарията на НАП

Отново плевенчанин печели месечната награда от лотарията на НАП

С покупка за 7.00 лв. Златко Лавовски –  таксиметров шофьор от Плевен получава чек от 2 000 лв. от Националната агенция по приходите (НАП). За трети път през този сезон месечната награда от 2000 лв. се печели от плевенчанин.

Златко Лаловски участва в лотарията от близо година и половина, а жребият през ноември го определи за месечен победител в играта с касови бележки на приходната агенция и Министерство на финансите. Наградата му бе връчена от директора на плевенската приходна агенция Цветомила Потурлиева. Късметлията ще използва наградата за покупка или почивка.

Досега плевенчанинът е регистрирал в играта над 8000 броя касови бележки. Късмет му донесла бележка от зареждане на гориво.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв.,  месечната награда е 2000 лв. и всяка седмица предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. От Плевенска област до момента са регистрирани 790 865 броя касови бонове на обща стойност 9 731 404.28 лв., от които 35 050 броя от ПОС терминал.

В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, уточняват от НАП.

Пожелаваме късмет на всички участници в Лотарията с касови бележки.

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...