Начало / Политика / Общинският съветник Йордан Грижов обсъди развитието на футбола на малки врати в града с президента на федерацията

Общинският съветник Йордан Грижов обсъди развитието на футбола на малки врати в града с президента на федерацията

Президентът на федерацията по футбол на малки врати за Плевен, Димитър Николов се срещна с Йордан Грижов –зам.-председател на Постоянната комисия „Младежки дейности, спорт и туризъм” на Общински съвет – Плевен и най-младият общински съветник в местния парламент от ГЕРБ, за да обсъдят възможностите за популяризиране на този вид спорт.

“В много други градове Общината помага за развитието на този спорт. В Плевен е нужна също подкрепа, за да можем да изградим спорта на едно по-добро ниво. С популяризирането и развитието на футбола на малки врати, ще запалим много деца и младежи, които да поискат да се включат. Плевен е голям град и се нуждае от подобно нещо”, сподели Димитър Николов.

Грижов от своя страна се ангажира като зам.-председател на комисията да направи всичко възможно следващата година това предложение да влезе като мероприятие в спортния календар на Общината, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

На срещата се обсъдиха много идеи и предложения, които ще залегнат в Стратегията за развитието на младите хора в Плевен. Идеята е самият документ да бъде базиран на конкретни предложения на младите хора. Предстоят поредица от срещи и създаване на работна група по изготвяне на проекта.

Снимка: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

Отдават под наем части от общински имоти в детски и учебни заведения в Плевен

Да се проведе публично оповестен конкурс и търг за отдаване под наем на части от ...