Начало / Култура / Областният управител Мирослав Петров към плевенските театрали: Бъдете смели и съзидателни в начинанията си

Областният управител Мирослав Петров към плевенските театрали: Бъдете смели и съзидателни в начинанията си

Областният управител Мирослав Петров изпрати поздравителен адрес до директора на ДКТ „Иван Радоев” –  Васил Василев, актьорите и техническия персонал по повод 27 март – Международния ден на театъра. „Имате изключителната привилегия чрез таланта, въображението и посредством универсалния език на изкуството да изживявате стотици съдби на сцената, да изричате неудобни обществени и общочовешки истини, да творите реалности и провокирате посоката на житейския устрем на зрителите. И го правите по начин, който заслужава нестихващите аплодисменти и пълните театрални зали на всеки спектакъл на родна и чужда сцена.”, казва в поздравителния си адрес Мирослав Петров.

Той изразява своята искрена благодарност за ползотворното партньорство с ДКТ „Иван Радоев” вече в няколко поредни инициативи и желае на всички здраве, вдъхновение и дръзновение, „което да ви води към преодоляване на собствените ви професионални и творчески граници”.

Бъдете смели в начинанията и съзидателни в тяхната реализация! Честит Международен ден на театъра!, се казва още в поздравителния адрес от областния управител Мирослав Петров.

Прочетете също:

Освободиха от наем ползвателите на обекти в РУМ „Мизия” за времето на извънредното положение

Общински съвет – Плевен допълни решението си, прието на заседанието през м. април в подкрепа ...