Акценти
Начало / Общество / Областната администрация подкрепи Великденската инициатива на Дневния център за възрастни с увреждания 

Областната администрация подкрепи Великденската инициатива на Дневния център за възрастни с увреждания 

Импровизиран Великденски базар внесе изключително позитивно настроение в Областна администрация днес, съобщават оттам. Двама от ползвателите на услугите на Дневния център за възрастни с увреждания в Плевен, придружени от служители в институцията, представиха авторски произведения, посветени на един от най-големите християнски празници – Великден. Творческият импулс и позитивната енергия на авторите бяха намерили израз в техниките на приложното изкуство, декупажа, изработването на картички и др.

„Когато другите вярват в теб и ти самият добиваш увереност. Именно това искахме да покажем на ползвателите на услугите на Дневния център за възрастни с увреждания в Плевен. За мен беше важно те да почувстват, че трудът и усилията им са оценени и най-важното – че носят радост на хората”, каза областният управител Ралица Добрева. Подкрепа на инициативата даде и директорът на Областна служба „Земеделие“ Нора Стоева, която също си купи от предметите на импровизирания Великденски базар. Авторски произведения от него ще украсят домовете на областния управител и нейните заместници, както и на всички служители в администрацията.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Прочетете също:

Пулмолозите съветват: Още при първите симптоми на грип потърсете лекар

„В България хората масово се самолекуват, купуват си антибиотици, от които при грипна инфекция няма ...