Начало / Новините в снимки / НУ „Христо Ботев” – Плевен тържествено изпрати своите четвъртокласници (снимки+видео)

НУ „Христо Ботев” – Плевен тържествено изпрати своите четвъртокласници (снимки+видео)

Четвъртокласниците от Випуск 2015 на НУ „Христо Ботев”- Плевен днес бяха изпратени тържествено.  Празникът започна в двора на училището с концерт – поздрав към 100-те четвъртокласници, които през годините показаха високи резултати. Директорът на училището – Цветелин Горанов, с гордост сподели, че четвъртокласниците на НУ „Христо Ботев” са с отлични резултати от националното външно оценяване.

IMG_0439НУ Христо Ботев -четвъртокласници

С гордост завършващите ученици носеха специално изработени шапки, като на истински абсолвенти, с лика на Ботев.

За успешен път напред директорът на училището разля менче с вода, а всеки четвъртокласник получи китка здравец.

IMG_0429НУ Христо Ботев -четвъртокласници

С шествие, начело с транспарант на училището, учениците се отправиха към зала „Катя Попова”, където получиха и своите удостоверентия за завършен начален етап на основното образование.

При връчването на удостоверенията бяха обявени постиженията на випуска през годините. Впечатляващи са резултатите по математика на Йоан Руменов Василев и Валентин Митев по шахмат и на ВГ „Ботевци пеят” към НУ „Христо Ботев” с ръководител Валентина Николова, които завоюваха множество награди през учебната година.

Училището може да се похвали с работата си по проекти като Проект УСПЕХ, Модернизация на училищната база, Чиста околна среда, Национална програма „ИКТ в училище” и като домакин на Европейско кенгуру, Spelling bee и други.

С гордост беше отбелязано, че всички стаи в училището са обновени и разполагат с мултимедия, и интернет, обновена компютърна зала, интерактивни дъски, подобряващи качеството на обучение в училището.

Гордост е новата зелена класна стая в двора на училището, която по график учениците ежедневно използват в своите занимания.

IMG_0423НУ Христо Ботев -четвъртокласници

IMG_0430НУ Христо Ботев -четвъртокласници

IMG_0433НУ Христо Ботев -четвъртокласници

IMG_0441НУ Христо Ботев -четвъртокласници

IMG_0444НУ Христо Ботев -четвъртокласници

Прочетете също:

Майя Ананиева с престижната награда „Най-добър арт педагог в света“

Ръководителят на арт школа „Колорит” в Плевен – художничката Майя Ананиева, е удостоена с престижната ...