Начало / Здравеопазване / Нов медицински филиал отвори в Плевен

Нов медицински филиал отвори в Плевен

В деня на светите братя Кирил и Методий – 11 май, в Плевен отвори врати нов медицински филиал. Здравната инвестиция е осъществена от Медицински център „Екзакта медика“ в сътрудничество с фирма „ТАССИ“ ЕООД.

„Позволете ми от името на Общински съвет – Плевен и лично от свое име да Ви поздравя по повод откриването на новия филиал! Благодарение на висококвалифицирания персонал и съвременна апаратура, на човешкото отношение към всички пациенти, за изминалите близо 16 години „Екзакта медика“ се утвърди като сериозно и предпочитано здравно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ. Пожелавам на Вас и на целия екип да бъдете все така отдадени в работата си, да помагате, да обичате и да сте съпричастни! Нека успехите, лични и професионални, съпътстват всяко ваше начинание, натрупаният опит да ви помага за осъществяване на нови цели и мечти, а постигнатото да Ви носи удовлетворение и радост!“, пожела на домакините Председателят на Общинския съвет Мартин Митев.

Празничната церемония започна с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от плевенски свещеници, след което към гостите се обърнаха и представители на домакините в лицето на Анка Петкова и доц. Павлина Лалева. Гости на събитието бяха още народният представител Владислав Николов, областният управител Мирослав Петров и заместникът му д-р Красимир Трифонов, зам.-кметът на Община Плевен арх. Невяна Иванчева, ректорът на Медицинския университет проф. д-р Славчо Томов, представили на здравни заведения, фирми – партньори и др.

Прочетете също:

ГЕРБ изключи трима от общинското си ръководство в Плевен, назначено е временно общинско ръководство

След направен анализ на работата на общинското ръководство на ГЕРБ – Плевен, Изпълнителната комисия на ...