Начало / Архиви на етикети: поетичен рецитал

Архиви на етикети: поетичен рецитал

С поетична вечер плевенските писатели отбелязват Първа пролет и Световния ден на поезията

Днес, 21 март, се отбелязва Световният ден на поезията. По този повод и за да отпразнува Първа пролет Дружеството на писателите – Плевен, кани на поетичен рецитал в ХГ „Дарение Светлин Русев”. Началото е от 16.30 ч. Световният ден на поезията е учреден през 1999 г. от ЮНЕСКО. Целта на ...

Прочети повече »

Плевенски писателите посвещават рецитал на Деня на жената

Поетичен рецитал, посветен на 8 март – Ден на жената, ще представят днес плевенски писатели. Организатор е Дружеството на писателите – Плевен. Рециталът ще започне в 16.30ч., в ХГ „Колекция Светлин Русев”.

Прочети повече »

Плевенски писатели обединяват вино и любов в поетична вечер

Поети от Дружеството на писателите в Плевен ще обединят със стихове Денят на виното и Денят на влюбените. Те ще поднесат на публиката рецитал на 14 февруари, посветен на виното и любовта. Поетичната вечер ще е в ХГ“Дарение Светлин Русев“ с начало от 16.30 ч.

Прочети повече »

С рецитал плевенските писатели откриват новия творчески сезон

Плевенските писатели ще открият официално новия творчески сезон на 4 октомври в ХГ „Дарение Светлин Русев”. С рецитал, посветен на Словото, членовете на Дружеството на писателите в Плевен ще си пожелаят вдъхновение и нови книги през творческата година. Писателската среща ще е от 17 часа.

Прочети повече »

Стиховете на Евгения Хука представят днес в Плевен

От 16.30 часа днес в ХГ „Колекция Светлин Русев” ще бъде представен поетичен рецитал по стихове на поетесата Евгения Хука – Вълкова. Водещ ще е плевенската поетеса Витка Витанова. Събитието се организира от Община Плевен, читалище „Христо Ботев” – Плевен и Дружество на писателите – Плевен.

Прочети повече »

Поетичен рецитал по стихове на Евгения Хука в ХГ „Колекция Светлин Русев”

На 10 ноември от 16.30 часа в Художествена галерия Дарение „Колекция Светлин Русев” ще бъде представен поетичен рецитал по стихове на поетесата Евгения Хука – Вълкова. Водещ ще е плевенската поетеса Витка Витанова. Събитието се организира от Община Плевен, читалище „Христо Ботев” – Плевен и Дружество на писателите – Плевен. ...

Прочети повече »